Op 2 juli wil ik om 13:00 uur graag mijn eerste boek presenteren. De titel is Adoeh seh met als ondertitel De weg naar Amersfoort. In dit boek beschrijf ik stukjes uit het leven van achttien Indische families die in Amersfoort zijn komen wonen. Per hoofdstuk vertel ik over hun leven in Nederlands-Indie, de oorlogstijd, de naoorlogse tijd, de overtocht en hoe het die families in Nederland verging. Uiteindelijk zijn deze families allemaal in de jaren 50/60 in Amersfoort neergestreken.

Adoeh seh vraagt aandacht voor de positie van Indische-Nederlanders, in het verleden, maar ook in het heden.

Ik geef het boek uit in eigen beheer. Het betekent dat ik zonder subsidie, zonder uitgever of boekhandel werk en daarom zal je het boek via mijn emailadres moeten bestellen. De prijs van het boek is 20 euro. De presentatie vindt plaats in het Wijkcentrum Het Middelpunt op het Spinetpad 2 te Amersfoort.  Als je interesse hebt, neem dan via mijn email even contact met me op.  Als er plaats is, krijg je dat van mij zo snel als mogelijk te horen. 

jimbordet@gmail.com

Na mijn boekpresentatie op 2 juli wordt er in het Klokhuis op de Weberstraat te Amersfoort een groot (uitgesteld) feest gegeven in het kader van het feit dat het in 2020 75 jaar geleden was dat de Japanners capituleerden! Er wordt geen entree geheven en je kunt dus zo van mijn presentatie doorgaan naar het feest. 

Je kunt rond 17:00 uur voor 7,50 euro een heerlijke maaltijd kopen bij Bung Bung Badi Events van Peter Badenbroek.